Doe de Lidmaatschapstest bij Fitclub de Paal

Doe de Lidmaatschapstest bij Fitclub de Paal

Ontdek binnen 1 minuut welk fitnessprogramma bij jou past!
arrow-down

Weten of Fitclub de Paal in Bergeijk dé sportschool is voor jou?

Past Fitclub de Paal bij jou? Ontdek het nu in 6 korte vragen (slechts 1 minuut invultijd). Deze korte test is geheel vrijblijvend en geeft inzicht in welk soort programma het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en klik op ‘Verzenden’! We hebben binnen 1 werkdag persoonlijk contact.

Wat onze leden in Bergeijk zeggen

Meike

Al jaren lid bij Fitclub de Paal, erg fijne en uitgebreide sportschool. Super tevreden over de fitness en groepslessen. Ik sport hier altijd met veel plezier! Aanrader!

Meike

José

Omdat ik regelmatig rugklachten had ben ik in 2006 gestart met de Body Balance lessen bij Fitclub de Paal, nog steeds tot volle tevredenheid. Fijne lessen, aangename sfeer, en natuurlijk leuk personeel!

José

Koen

Een hele fijne en gemoedelijke sportschool waar ik mij helemaal thuis voel. De professionele coaches hebben een passend schema voor mij gemaakt waarin ik 10kg in 3 maanden tijd ben afgevallen. Voor 100% resultaat, ben je hier zeker op het juiste adres.

Koen

Jan

Fitclub de Paal ligt in een prachtige omgeving omringd door een bosrijk gebied. Je kunt hier zowel binnen als buiten sporten. Ieder lid krijgt een persoonlijk trainingsschema en deze wordt ook om de paar maanden weer geoptimaliseerd. Je kunt ieder voor zich trainingen doen of in groepsverband. Vele mogelijkheden. De club is hygiënisch wat ik zeer op prijs stel. Iedereen wordt ook verwacht een handdoek mee te brengen en deze ook te gebruiken tijdens het sporten. Tot slot vind ik de begeleiding goed en corrigeren ze wanneer ik een oefening niet optimaal uitvoer.

Jan

left-arrow
right-arrow

Waarom kiezen sporters uit Bergeijk voor Fitclub de Paal?

Ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs

Gecertificeerde instructeurs alsmede ook BGN gecertificeerd (beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland)

Fitclub de Paal-app
Fitclub de Paal-app

Dé app exclusief voor onze leden met een gepersonaliseerd trainingsschema en voedingsplan

Persoonlijke aandacht en begeleiding
Persoonlijke aandacht en begeleiding

Uitgebreid testen voor een goed en persoonlijk trainingsplan

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Fitclub de Paal lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen bij Fitclub de Paal. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw antwoorden, wensen en de daarop gebaseerde best passende programma's doornemen. Op basis daarvan bepaal jij zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij ook jou verantwoord en gericht kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.