Over Fitclub de Paal in Bergeijk

Over Fitclub de Paal in Bergeijk

Fitclub de Paal helpt leden sinds is 2005 weer fitter, gezonder en slanker worden. En blijven. De persoonlijke coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven.

arrow-down

Het Fitclub de Paal Team

Rob
Rob

Mede-Eigenaar

Bas
Bas

Mede-Eigenaar

Nikki
Nikki

Fitness- en groepsfitnessinstructeur

Jelle
Jelle

Fitness instructeur

Mara
Mara

Fitness- en groepsfitnessinstructeur

Lyanne
Lyanne

Fitness- en groepsfitnessinstructeur

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden in Bergeijk zeggen

Meike

Al jaren lid bij Fitclub de Paal, erg fijne en uitgebreide sportschool. Super tevreden over de fitness en groepslessen. Ik sport hier altijd met veel plezier! Aanrader!

Meike

José

Omdat ik regelmatig rugklachten had ben ik in 2006 gestart met de Body Balance lessen bij Fitclub de Paal, nog steeds tot volle tevredenheid. Fijne lessen, aangename sfeer, en natuurlijk leuk personeel!

José

Koen

Een hele fijne en gemoedelijke sportschool waar ik mij helemaal thuis voel. De professionele coaches hebben een passend schema voor mij gemaakt waarin ik 10kg in 3 maanden tijd ben afgevallen. Voor 100% resultaat, ben je hier zeker op het juiste adres.

Koen

Jan

Fitclub de Paal ligt in een prachtige omgeving omringd door een bosrijk gebied. Je kunt hier zowel binnen als buiten sporten. Ieder lid krijgt een persoonlijk trainingsschema en deze wordt ook om de paar maanden weer geoptimaliseerd. Je kunt ieder voor zich trainingen doen of in groepsverband. Vele mogelijkheden. De club is hygiënisch wat ik zeer op prijs stel. Iedereen wordt ook verwacht een handdoek mee te brengen en deze ook te gebruiken tijdens het sporten. Tot slot vind ik de begeleiding goed en corrigeren ze wanneer ik een oefening niet optimaal uitvoer.

Jan

left-arrow
right-arrow
Doe de Lidmaatschapstest

Doe de Lidmaatschapstest

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Over Fitclub de Paal in Bergeijk

Fitclub de Paal helpt leden sinds 2005 weer fitter, gezonder en slanker worden. De persoonlijke coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over fit worden, afvallen of meer in balans leven. Heb je interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want eerlijk is eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Klopt? Daarom start vandaag jouw gezondere leefstijl. Fitclub de Paal in Bergeijk is je coach.

Maak kennis met Fitclub de Paal

Maak kennis met Fitclub de Paal