Het BioCircuit van Fitclub de Paal

Het BioCircuit van Fitclub de Paal

Maak kennis met ons BioCircuit, volledig afgesteld op jouw behoeften.

arrow-down

BioCircuit: een compleet en uniek trainingsconcept

Wil je in een korte tijd veel meer resultaat uit jouw training halen en dit op een effectieve en veilige manier met slechts 2x per week van maximaal 22 minuten doen? Dan is het Biocircuit bij Fitclub de Paal de oplossing!

Power-training, gewicht verliezen, kracht opbouwen, gezond ouder worden: verschillende redenen om te fitnessen, elk met een eigen aanpak. Een standaardaanpak bestaat niet.
Biocircuit bij Fitclub de Paal biedt een training op maat waarmee je jouw fitnessdoelen in korte tijd bereikt, mede dankzij de geavanceerde BIODRIVE-technologie. Deze uniek technologie is niet te vergelijken met eGym of Milon Cirkel. Deze circuit training is uniek in de gemeente Bergeijk & Eersel.

Het begeleide programma geeft je een meeslepende ervaring, zonder te wachten of instellingen te hoeven veranderen. Het circuit heeft alles wat je nodig hebt om je lichaam maximaal te activeren. Deze snelle en effectieve training staat altijd voor je klaar.

Doe de Gratis Lidmaatschapstest

Doe de Gratis Lidmaatschapstest

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Hoe het werkt

De Biocircuit Coach stelt met jou de apparatuur in en je doet één test per toestel. Daarna kies je met welk trainingsdoel je aan de slag gaat: Werk aan je conditie, afslanken of spierversteviging? Welk doel het ook is, met het BIOCIRCUIT is het mogelijk.

Het slimme circuit zorgt ervoor dat je elk moment van de dag kunt instromen. Met maar 1x inloggen worden alle toestellen die je doet op maat voor je ingesteld! Na maximaal 22 minuten ben je klaar. Resultaten worden weggeschreven op je persoonlijke app en na een aantal trainingen wordt de test herhaald zodat de toestellen zich optimaal aanpassen aan de inspanning die geleverd kan worden.

Plan snel je proefles voor dit unieke BioCircuit

Plan snel je proefles voor dit unieke BioCircuit