Wat zijn de tarieven van Fitclub de Paal?

Wat zijn de tarieven van Fitclub de Paal?

Doe de lidmaatschapstest:

arrow-down

Passend programma

Bij Fitclub de Paal krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Je kunt al komen sporten vanaf €27,50 per maand. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past.

Vul je gegevens in, klik op ‘Volgende stap’ en beantwoord 6 korte vragen (slechts 1 minuut invultijd).

We nemen binnen één werkdag persoonlijk contact met je op

Wat onze leden zeggen

Meike

Al jaren lid bij Fitclub de Paal, erg fijne en uitgebreide sportschool. Super tevreden over de fitness en groepslessen. Ik sport hier altijd met veel plezier! Aanrader!

Meike

José

Omdat ik regelmatig rugklachten had ben ik in 2006 gestart met de Body Balance lessen bij Fitclub de Paal, nog steeds tot volle tevredenheid. Fijne lessen, aangename sfeer, en natuurlijk leuk personeel!

José

Koen

Een hele fijne en gemoedelijke sportschool waar ik mij helemaal thuis voel. De professionele coaches hebben een passend schema voor mij gemaakt waarin ik 10kg in 3 maanden tijd ben afgevallen. Voor 100% resultaat, ben je hier zeker op het juiste adres.

Koen

Jan

Fitclub de Paal ligt in een prachtige omgeving omringd door een bosrijk gebied. Je kunt hier zowel binnen als buiten sporten. Ieder lid krijgt een persoonlijk trainingsschema en deze wordt ook om de paar maanden weer geoptimaliseerd. Je kunt ieder voor zich trainingen doen of in groepsverband. Vele mogelijkheden. De club is hygiënisch wat ik zeer op prijs stel. Iedereen wordt ook verwacht een handdoek mee te brengen en deze ook te gebruiken tijdens het sporten. Tot slot vind ik de begeleiding goed en corrigeren ze wanneer ik een oefening niet optimaal uitvoer.

Jan

left-arrow
right-arrow

Jouw voordelen bij Fitclub de Paal in Bergeijk

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding
Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Het aanbod van Fitclub de Paal omvat: Fitness, Groepslessen, Voedingsbegeleiding en Biocircuit.

Vertrouwde omgeving

Bij Fitclub de Paal in Bergeijk train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al sinds 2005 helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als vele mensen voor jou.

Benieuwd naar het best passende programma? Doe direct de online lidmaatschapstest via de knop hieronder.

Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met Fitclub de Paal en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Fitclub de Paal lidmaatschaptest

Nee, de lidmaatschaptest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend.
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.

Het aanbod van Fitclub de Paal omvat alles van Boxing tot Bootcamp

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met Fitclub de Paal! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al sinds 2005 de specialist voor Fitnessbegeleiding, Biocircuit en Voedingsbegeleiding in Bergeijk. Het omvat de volgende diensten: Groepslessen, Biocircuit, Voedingsbegeleiding en Fitness. Met de Gratis Proefweek kan je nu kennis maken met sporten bij Fitclub de Paal. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie